Johanna Stenius

Man måste inte vara lycklig. Att få barn kan vara precis hur som helst – och vi måste våga prata om det.

Johanna Stenius, författaren bakom den delvis självbiografiska debattboken ”Nödrop från lyckobubblan” berättar i en gripande och engagerande föreläsning fylld av igenkänning, myter och sanningar, om hur livet kan ställas på sin spets när barnen kommer och hur det är att vara förälder egentligen. Föreläsningen kommer garanterat inbjuda till diskussioner och reflektioner.

”Med facebook och föräldraforum som fond, med bloggar och tidningar som målar upp bilder av liv vi vill ha, med förlossningsutbildningar och försäkringskassan och med allmänt ”goda råd” från främlingar, riktar jag strålkastarljuset mot många av de outtalade krav och förväntningar som finns på föräldrar idag.

Föreläsningar

Är jag en bra förälder och gör jag rätt? Upplever du ibland att du är osäker i din föräldraroll?

Föräldraskap är ett nytt och spännande forum i föreläsningsform, som stöttar och peppar oss föräldrar. När du går hem efter en föreläsning är din verktygslåda fylld av härlig inspiration och handfasta föräldratips som gör skillnad.

Föräldraskap tar upp ämnen och gör föreläsningar om allt från att bemöta trots och uppfostra till att skapa en god relation till våra barn och utveckla ett nära föräldraskap.

Under en helkväll får du goda råd och vägledning och det blir dessutom en skön bekräftelse på att du inte är ensam.

LÄS MER

Louise Hallin

Louise är den omåttligt populära experten på föräldraskap, som alltid har raka svar på våra frågor.

LÄS MER

Micke Gunnarsson

Hur bör vi hantera det faktum att våra barn och ungdomar försvinner in i en för oss okänd värld?

LÄS MER