Föräldraföreläsningar i Stockholm

Välkommen till föreläsningar för föräldrar som vill bli informerade och inspirerade.

Föräldraskaps föreläsningar ska kännas som en stöttande och kunnig vän som generöst ger tips och råd. Det kan handla om allt från att bemöta småbarnets trots till att skapa en god relation till tonåringen. Vi anlitar föreläsare som på olika sätt ger intressanta perspektiv på föräldraskapet. Det är allt från barnpsykologer och författare till programledare och andra inspiratörer.

Vi arrangerar även specialanpassade föreläsningar och program för förskolor, skolor, kommuner och föräldraföreningar. Kontakta oss för mer information.

Föräldraskap rullar vidare med nya föreläsningsteman och föreläsare i Stockholmsområdet. Skriv in din mailadress här om du vill att vi skickar program och datum till dig.

Under 2017 rullar Föräldraskap vidare med nya föreläsningsteman och föreläsare i Stockholmsområdet. Skriv in din mailadress här om du vill att vi så småningom skickar program och datum till dig.

UTGÅR FRÅN SIG SJÄLV

Föräldraskaps grundare Victoria Zidén har tagit fasta på hur hon själv känner som förälder. Hon är producent på event- och produktionsbolaget FIVE Sweden. Med Föräldraskap vill Victoria skapa ett forum som ska peppa och inspirera föräldrar kring ämnen som rör just föräldraskap.

”Som förälder är det svårt att räcka till, att känna att man duger precis som man är, mitt i vardagspusslet med småbarn, förskola, skola, relationer och jobb. Jag ville helt enkelt skapa en plattform för att boosta föräldrar att få mer energi och att få en smidig vardag. Vi har alla samma problem som vi brottas med i vardagen och vi är alla intresserade av att göra rätt och vara bra föräldrar”, säger Victoria.

Föräldraskap produceras av event- och produktionsbolaget FIVE Sweden.

Håll utkik efter nästa föreläsningstillfälle!

                                                       Vi återkommer med information gällande nästa föräldraföreläsning.  

LÄS MER

Föreläsningar

Är jag en bra förälder och gör jag rätt? Upplever du ibland att du är osäker i din föräldraroll?

Föräldraskap är ett nytt och spännande forum i föreläsningsform, som stöttar och peppar oss föräldrar. När du går hem efter en föreläsning är din verktygslåda fylld av härlig inspiration och handfasta föräldratips som gör skillnad.

Föräldraskap tar upp ämnen och gör föreläsningar om allt från att bemöta trots och uppfostra till att skapa en god relation till våra barn och utveckla ett nära föräldraskap.

Under en helkväll får du goda råd och vägledning och det blir dessutom en skön bekräftelse på att du inte är ensam.

LÄS MER

Louise Hallin

Louise är den omåttligt populära experten på föräldraskap, som alltid har raka svar på våra frågor.

LÄS MER

Micke Gunnarsson

Hur bör vi hantera det faktum att våra barn och ungdomar försvinner in i en för oss okänd värld?

LÄS MER