En snäll tandläkare i Solna

Som barn kan det vara lite läskigt att gå till tandläkaren i Solna. Då är det viktigt att få komma till någon som vet hur man får barnet att känna sig tryggt.

Anna vaknade av att sonen Erik stod vid hennes säng och grät. Det visade sig att han under natten fått tandvärk och nu inte stod ut längre. Hon såg att klockan var nästan åtta och visste att kliniken de använde öppnade då. Det var bara att hoppas på att de hade en akuttid till sonen som nu blivit alldeles tyst.

När klockan slog om till åtta ringde hon och det visade sig att de hade en tid en timme senare. De gjorde sig i ordning och gav sig iväg för att hinna med bussen. De kom tidigt till kliniken och fick sitta en liten stund innan Erik blev uppropad. Anna väntade i väntrummet då han ville gå in ensam.

Tandläkaren tog bort smärtan

Tiden de fått var en akuttid men i och med att hålet inte var stort och satt enkelt till beslutade sig tandläkare för att göra klart och lägga en fyllning. En bedövningssalva lades först så att pojken inte skulle känna sticket av bedövningssprutan. Allt gick snabbt och när Erik kom ut berättade han för mamman om den snälla tandläkaren.

Denne hade visat honom alla instrument och förklarat vad de användes till innan varje moment. Anna var så nöjd att de flera år tidigare valt Solna Dental. Tandläkaren hade varit så skicklig med sonen att denne glömt bort smärtan och istället nyfiket lyssnat på allt tandläkaren hade att säga.