Rättslig hjälp på vägen

Har kärleken tagit slut och det är barn inblandade? Hur ni än försöker kommunicera slutar det hela tiden i bråk. Att kunna ha ett samarbete längre fram med barnen kommer inte alls på fråga.

Aldrig kunde man vara förberedd på att det var så här svårt med barn. Man tyckte sig läsa på och veta hur en uppfostran skulle vara, men när man hade den lilla ängeln där i armen, då var det inga planer som hölls längre. Kärleken för barnen gjorde att man lättare såg mellan fingrarna, bara för den gången. Liksom de flesta föräldrar vill man ge sitt barn en trygg och lugn uppväxt, barnet ska ha tillgång till båda sina föräldrar. Vi båda var säkra på varandra, trots denna säkerhet tog det slut.

Ett nytt liv

Allt vändes upp och ner den dagen vi erkände att det inte längre funkade. Barnen tog det väldigt hårt, vilka barn vill se sina föräldrar bråka? Och dessutom behöva flytta och skapa ett nytt hem utan den andra. Det blev en omställning för oss alla, men en omställning till det bättre. Det gick inte alls att komma överens om hur vi skulle ha uppdelningen med barnen. Vi fick direkt ta kontakt med en advokat som tog tag i vårt ärende. Där försökte man medla för att få det så bra som möjligt. Sitter du i samma situation? Det är inget misslyckande att ta hjälp, det är snarare en styrka. Ta hjälp för att få er situation så bra som möjligt.